301-podcast-marcus-engel
Geld & Carrière

301 Podcast lanceert een nieuwe podcast met NFT’s gekoppeld aan het goede doel

Na twee succesvolle seizoenen is de 301 Podcast terug met een derde seizoen. 301 is een platform voor ondernemers, artiesten en creatievelingen. Om de luisteraars nog meer bij deze podcast te betrekken heeft Marcus Engel, oprichter en presentator van 301 Studio’s, iets bijzonders gecreëerd. 301 Podcast heeft namelijk een NFT-infrastructuur bedacht waarbij alle opbrengsten naar het goede doel gaan. De eerste aflevering van seizoen 3 is Jim Glansdorp, Head of Content van Manly, te gast om te praten over social media, falen en weer opstaan, ondernemen en altijd in beweging blijven.

301 Podcast: de podcast over passie, groei en motivatie

Het nieuwe seizoen zal een NFT-programma bevatten voor alle afleveringen. Volgens de podcast-host en oprichter van 301 Studios, Marcus Engel, is groei een natuurlijk onderdeel van het leven, en daarom evolueert de podcast naar een nieuw tijdperk. De oorspronkelijke missie, mensen helpen hun passie en motivatie te vinden, staat nog steeds, maar de podcast zal nu de NFT-wereld verkennen die de toekomst in kaart brengt. Wat NFT’s precies zijn kun je hier lezen.

301 zal interview content blijven delen van de meest inspirerende en getalenteerde gasten uit verschillende lagen van de bevolking en industrieën. “Na meer dan 10.000 downloads gaan we een nieuw tijdperk in en gaan we verder naar de Top 10 zelfverbeteringspodcasts.” Luisteraars kunnen nu deel uitmaken van dit tijdperk door middel van NFT’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 301 Podcast (@301podcast)

NFT’s voor het goede doel

NFT’s zijn in 2022 het onderwerp van gesprek. Door middel van NFT’s is het mogelijk om community’s te bouwen en onderhouden. Marcus Engel kwam Uncut.fm tegen, een platform dat makers helpt bij het lanceren en creëren van op tokens gebaseerde communities. Via dit platform wordt het creëren van een infrastructuur van toegang en voordelen in de vorm van NFT’s eenvoudig gemaakt. Naast het creëren van een levendige community draagt Engel ook zijn steentje bij aan de maatschappij.

Met de lancering van een op token gebaseerde community kunnen 301 Podcast-fans nu hun eigen NFT claimen, deel gaan uitmaken van de community en verbinding maken met een netwerk van gelijkgestemde mensen. Van iedere aflevering zullen er 30+1 NFT’s beschikbaar zijn voor het grote publiek. Alle opbrengsten van de NFT’s gaan naar een goed doel, gekozen door de gast van de aflevering. 301 Podcast is hierin een innovatie in het bouwen van community’s in de metaverse en web3-wereld door middel van NFT’s.

Je kunt de nieuwste aflevering van de 301 Podcast met Jim Glansdorp luisteren op alle aangesloten platforms. De opbrengsten van deze aflevering zullen gaan naar het goede doel Movember. Movember is een gemeenschap van helden die geld inzamelen en een verschil maken op het gebied van mentale gezondheid van mannen, preventie van zelfmoord, prostaatkanker en teelbalkanker. Luister de podcast hier op Spotify.