Crypto

Deze 3 crypto’s wil je in bezit hebben voor de volgende bull run

crypto-kopen-bull-run

Manly Litebit banner landscape

2022 is tot nu toe nog niet het jaar van bitcoin en andere crypto’s. Zoals veel mensen weten is een dalende markt juist het moment om toe te slaan en flink in te kopen. Er heerst nu redelijk wat angst in de cryptomarkten, dus juist nu is het een goed moment om in te stappen. Wij hebben 3 coins voor je uitgelicht die in de volgende bull run waarschijnlijk een flinke stijging gaan meemaken. Daarnaast hebben we onderaan het artikel een hele interessante actie voor je in petto.

Sterke coins voor de toekomst

Bitcoin staat momenteel rond de $19.000 en is dus flink gezakt de afgelopen tijd. In november 2021 stond de bitcoin nog op 69.000 dollar. De meeste andere coins zijn samen met bitcoin naar beneden gezakt. Dit is echter niks om je druk over te maken als je het ons vraagt. Als je kijkt naar de geschiedenis stijgt de bitcoin tot nu toe telkens na een flinke daling wederom naar een nieuw hoogtepunt.

Door alle coins zie je soms de bomen het bos niet meer. De hoogste tijd om je voor te bereiden op een volgende bull run. Maar welke coins moet je toevoegen aan jouw portfolio? Wij helpen je natuurlijk graag met jouw zoektocht. Daarom hebben wij de 3 cryptomunten met hoge potentie en zekerheid voor je op een rijtje gezet.

5 cryptocurrencies voor 2022 om nu in te investeren - cardano

1. Chainlink

Chainlink is een project met een focus om smart contracts toegang te geven tot datasets, betaalsystemen en API’s. Dit is voor veel bedrijven een perfecte oplossing en zal in de toekomst steeds meer gebruikt worden. Chainlink is de schakel voor bedrijven die de blockchain in hun bedrijfsvoering willen implementeren. Veel experts zien dan ook grote potentie in Chainlink. Je kunt Chainlink bij Litebit aanschaffen (lees onderaan het artikel over hun unieke welkomstbonus).

2. Polkadot

Polkadot is opgericht om een betere en geavanceerde versie van Ethereum te maken. Deze coin werd door kenners al snel gezien als de ‘Ethereum killer’. et Polkadot-netwerk verbindt meerdere gespecialiseerde blockchains via één gezamenlijk systeem en creëert zo een nog nooit eerder verschenen ecosysteem.  Geen wonder de coin in de top 10 meest getrade cryptocurrency’s staat. Je kunt Polkadot hier kopen.

3. Cardano

Cardano is een gedecentraliseerde proof-of-stake (PoS) blockchain waarbij efficiëntie, schaalbaarheid en duurzaamheid voorop staan. Het platform biedt dus een zeer aantrekkelijk alternatief voor Proof-of-Work blockchains zoals Bitcoin en Ethereum, waarbij de hoogoplopende energiekosten een onderwerp van discussie zijn. In onze ogen is het een perfect moment om Cardano aan te schaffen. Je kunt Cardano hier kopen.

Welkomstbonus LiteBit

LiteBit is een van de gebruiksvriendelijke en eenvoudigste apps om digitale munten aan te schaffen. Via dit platform kun je gemakkelijk en snel coins zoals bitcoin aanschaffen via iDeal. LiteBit is zo ingericht dat het ook voor mensen die nieuw zijn in de wereld van crypto te begrijpen is.

Crypto kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met een eenvoudig dashboard, 24/7 klantenservice, overzichtelijke wallets en slimme prijsmeldingen voel je je hier al snel thuis en kun je jouw eerste stappen maken als crypte-belegger.

LiteBit heeft op dit moment een hele toffe actie voor alle nieuwe gebruikers. Meldt je je aan via deze link of LiteBit banner in dit artikel? Dan krijg je namelijk €10,- starttegoed om te gebruiken wanneer je gaat handelen. Het starttegoed ontvang je na goedkeuring op jouw account. Let op: jouw account dient wel volledig geverifieerd te zijn voordat jij het starttegoed ontvangt. Zorg dus dat je daadwerkelijk alle nodige gegevens hebt achtergelaten, denk aan jouw email-adres, telefoonnummer en paspoort/ID-gegevens.

Klaar om crypto aan te schaffen? Maak dan hier een account aan en maak jouw eerste stappen als investeerder!

Manly Litebit banner landscape