Life

21 beste openingszinnen die wél werken

openingszinnen

De aandacht van een vrouw trekken, en daarna ook nog eens een goede indruk maken met een indrukwekkende openingszin, is niet makkelijk. Gelukkig heb je ons om jou bij het daten te helpen. Wij gingen op zoek naar de 21 beste openingszinnen en deden daarbij zelf een romantische duit in het zakje. Na het lezen van dit artikel is zelfs de meest onbereikbare vrouw voor jou binnen handbereik.

De beste openingszinnen die werken (tot op zekere hoogte)

Een vrouw houdt wel van een man met een magische tong. Dus als jij die betoverende woorden weet te vinden waarmee jij haar in jouw spel der liefde weet te betrekken, dan zit de kans erin dat ze met jou mee naar huis gaat. Maar met welke geniale openingszin weet je haar aandacht te trekken?, en nog beter; vast te houden?

De ene openingszin is de andere niet. Als je een verkeerde eerste indruk maakt, dan moet je een herstellende opmerking verzinnen om deze indruk uit te wissen, en dat is vaak het begin van een rampzalige versierpoging. Omdat wij willen dat jij de vrouw van je dromen ontmoet gaan we je met de onderstaande openingszinnen op weg helpen.

openingszinnen austin powers

1. Je lijkt erg op mijn toekomstige vrouw.
2. Heb je de aankomende 60 jaar wat te doen?
3. Is jouw naam toevallig wifi? want ik voel een sterke verbinding.
4. Biertje?
5. Heb jij ook zo’n hekel aan openingszinnen?
6. Heb je al een date voor het kerstdiner?
7. Ik neem nog een whisky, dan zie ik jou tenminste dubbel.
8. Mag ik op jouw bucketlist?
9. Daar ben je eindelijk, waar bleef je nou?
10. Welke openingszin werkt bij jou?
11. Het is saai hier, ga je mee eendjes voeren bij maanlicht?
12. Ben jij een intellectueel? Want ik wil je boeken
13. Zullen we stoppen met flirten, en beginnen met praten?
14. Wat drink je? Het ziet er smerig uit.
15. Draaien ze hier altijd van die kutmuziek?
16. Ik ben mijn openingszin vergeten.
17. Hoi, wie ben jij?
18. Wat is jouw passie?
20. Ik ben een beetje verlegen, wil jij dit gesprek beginnen?
21. Zullen we samen proosten op het leven?

Eenvoudige openingszin is ook prima

Omdat iedereen verschillend is bestaat ‘de beste openingszin’ niet. De kracht van een goede openingszin ligt in zijn eenvoud, is kort en krachtig en beschikt over een vleugje humor. Soms kun je een afgezaagde openingszin juist in jouw voordeel gebruiken, als je deze op een bepaalde manier brengt. Als je al oogcontact hebt gehad en er is over- en weer geflirt, dan kan een simpele ‘Hoi, ik ben…’ al genoeg zijn.

Je kunt ook gebruik maken van andere manieren om een gesprek te beginnen. Vraag haar of jouw overhemd echt zo lelijk is, omdat iedereen dat zegt. Of als er een evenement of festival in de buurt is, kun je vragen of zij daar al is geweest. Het belangrijkste is dat je sociaal zelfverzekerd overkomt. Jij gaat haar veroveren, zo simpel is het.