2000 euro per maand verdienen? Word machinist in de Efteling!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Is jouw alledaagse job nu al het besturen van onze treinen? En ben je helemaal gek van de Efteling? Dan is deze leuke vacature van het welbekende attractiepark de Efteling echt iets voor jou!

Wel zitten er aan deze vacature een aantal eisen verbonden; je beschikt minimaal over een mbo werk- en denk niveau. Het afronden van de opleiding stoomwezen is ook een zekere must! Verder zoeken ze ook naar personen zonder hoogtevrees of evenwichtsstoornissen.

Je moet vier tot vijf dagen per week beschikbaar zijn, waaronder één weekenddag. Het park biedt je als je voldoet aan de eisen een jaarcontract aan voor gemiddeld 20 tot 38 uur per week.

Maar wat verdien je nou precies als stoomtrein machinist van de Efteling? Het salaris zal tussen de  €1849,95 en €2167,27 bruto per maand zijn. Klik hier om te solliciteren.

”Als aankomend machinest betover je de gasten en zorg je dat zij een onvergetelijke reis  met de stoomtrein beleven. Je helpt de gasten met in- en uitstappen en zorgt dat de gasten een veilige treinreis door het park beleven”

2000 euro per maand verdienen Wordt machinist in de efteling 02

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....