Geld & Carrière

2000 euro per maand verdienen? Word machinist in de Efteling!

2000 euro per maand verdienen Wordt machinist in de efteling 01

Is jouw alledaagse job nu al het besturen van onze treinen? En ben je helemaal gek van de Efteling? Dan is deze leuke vacature van het welbekende attractiepark de Efteling echt iets voor jou!

Wel zitten er aan deze vacature een aantal eisen verbonden; je beschikt minimaal over een mbo werk- en denk niveau. Het afronden van de opleiding stoomwezen is ook een zekere must! Verder zoeken ze ook naar personen zonder hoogtevrees of evenwichtsstoornissen.

Je moet vier tot vijf dagen per week beschikbaar zijn, waaronder één weekenddag. Het park biedt je als je voldoet aan de eisen een jaarcontract aan voor gemiddeld 20 tot 38 uur per week.

Maar wat verdien je nou precies als stoomtrein machinist van de Efteling? Het salaris zal tussen de  €1849,95 en €2167,27 bruto per maand zijn. Klik hier om te solliciteren.

”Als aankomend machinest betover je de gasten en zorg je dat zij een onvergetelijke reis  met de stoomtrein beleven. Je helpt de gasten met in- en uitstappen en zorgt dat de gasten een veilige treinreis door het park beleven”

2000 euro per maand verdienen Wordt machinist in de efteling 02