Food & Drinks

Met een 2 literpak Espresso Martini zit je nooit zonder je favoriete drankje

espresso martini

Als je een liefhebber van de Espresso Martini cocktail bent, maar geen zin hebt om het drankje telkens te mixen, dan is dit 2 liter pak wat voor jou. Schenken en zuipen maar. Je hoeft nooit meer met een koffiezetapparaat en een mixer aan de gang, en dat scheelt tijd op een belangrijke uitgaansavond. We namen even een kijkje in de koelkast, want een Espresso Martini drink je ijskoud.

Pak Espresso Martini van twee liter

Het eindeloos mixen van Espresso Martini’s kost een hoop tijd. Je moet in de weer met vodka, espresso en koffielikeur. Dat weet Feminaè ook, dus zijn ze zo slim geweest om een pak Espresso Martini op de markt te brengen waar je maar liefst 24 cocktails uit kunt halen, geniaal toch? Dit is overigens niet de klassieke cocktail, maar een special edition met de smaak Violet Crumble, een zeer populaire chocoladereep in Australië.

In de verpakking zit dus espresso, een speciale koffielikeur, en vodka. Je zult de ijsblokjes zelf moeten regelen, want die blijven niet lang goed in een doos. Je kunt met de inhoud van dit pak een aardige start maken als het gaat om een avondje alcohol. Ze hebben er zelfs een zakje met Violet Crumble kruimels aan toegevoegd zodat je de Espresso Martini kan aftoppen.

espresso martini

Proosten voor tachtig euro

Gemak dient de mens, maar je mag er in dit geval wel diep voor in de buidel tasten. Dit twee literpak is niet in Nederland, maar in Australië te koop. Je betaalt voor dit pak tachtig euro, dat is veel geld, maar het scheelt wel een hoop werk. Als je met een vriendengroep bent dan splitten jullie gewoon de kosten, dat doet minder pijn. Dit gigantische pak wordt dan van Australië naar Nederland verscheept.

Vergeet niet om een cocktailshaker aan te schaffen want die is er niet bij inbegrepen. Je kunt dit pak Espresso Martini bestellen door naar de website van Feminae Beverage te gaan. Dit soort gave acties zijn snel uitverkocht, dus wacht niet te lang met het bestellen van deze kant- en klare cocktail. Wie weet komen er nog andere cocktails op dezelfde wijze op de markt. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

espresso martini violet crumble