19-crimes-pop-up-gratis-tattoo
Style

19 Crimes opent tattoo pop-up: durf jij een gratis tattoo te nemen?

Altijd al gedroomd van een mooie tattoo, maar vind je de stap om hem te zetten toch nog best groot? Wij hebben voor jou dé ultieme kans. Op 15 juli opent het wijnmerk 19 Crimes in samenwerking met de inkt artist Kapitano een eenmalige tattoo pop-up in Rotterdam. Deze zeer exclusieve tatoeages zijn alleen op vrijdag beschikbaar en ja, je hebt het goed gelezen: helemaal gratis. Durf jij het aan? 

Lekker rebels: tijd voor een tattoo

Volgens een nieuw onderzoek van 19 Crimes laten Nederlanders tijdens de zomermaanden een wildere kant van zichzelf zien. Maar liefst 66% van de mensen geeft aan dat ze dingen doen die ze normaal niet zouden doen. Daarbij hoort dus ook een tatoeage zetten.

Van de ondervraagde die geen inkt op hun huid hadden, antwoordde maar liefst 21% dat dit komt omdat hier hoge kosten aan vastzitten. Maar liefst 40% gaf aan dat ze wel spontaan een tekening op de huid zouden laten zetten als ze hier niet voor hoeven te betalen. Laat dit nou net mogelijk zijn om 15 juli in de Tattoo Pop Up in de havenstad Rotterdam!

tattoo-handen

Tattoo artist Kapitano

Wij Nederlanders houden van het woordje ‘gratis’. Toch wil je natuurlijk wel bij een gratis huidversiering dat hij er ook mooi uitziet. Daar hoef je niet bang voor te zijn. inkt artist Kapitano heeft namelijk prachtige creaties.

Ating Siwabessy (Kapitano Tattoo) werkt voornamelijk in de volgende stylen:  American Traditional, Mandala/Geometric Tribal en zijn specialisatie: lettering.  zijn jeugd tekende hij graag en daarnaast is hij jaren actief geweest in de graffiti scene. Daar is zijn passie voor lettering ontstaan.

Zie hieronder een paar voorbeelden van zijn creaties:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@kapitanotattoo)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@kapitanotattoo)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@kapitanotattoo)

Wijnen van 19 crimes

De wijnen van 19 Crimes staan vooral voor rebels. De afgebeelde mensen op de 19 Crimes wijnlabels zijn echte mensen. Het waren rebellen en dichters, tot straf veroordeeld en op transport naar Australië gezet voor het plegen van een van de 19 misdaden. Je snapt wel dat 19 Crimes daarom invloed had op het onderzoek naar rebelsheid van het Nederlandse volk. Als je de fles scant komen de personages tot leven met behulp van augmented reality.

19 Crimes Tattoo Pop Up

Waar: Containerbar Noord
Noordplein 125
3035 EC RotterdamWaar:

Wanneer: vrijdag 15 juli, van 15.00 – 21.00 uur

Ben je helemaal over en benieuwd hoe je de inkt moet verzorgen? Wij hebben een aantal verzorg tips voor je op een rijtje gezet.