Women

Dit zijn de 12 prachtige boerinnen van de Boerinnenkalender 2024

Dit zijn de 12 prachtige boerinnen van de nieuwe boerinnenkalender 2024
Foto: Boerendingen

De nieuwste editie van jouw geliefde vrouwenkalender komt er weer aan: De Boerinnen Kalender 2024. Ook dit jaar is de kalender weer gevuld met prachtige vrouwen van het Nederlandse platteland. Elke maand wordt gekenmerkt door een andere charmante boerin; wie zou dat niet willen? Vandaag verscheen er een nieuwe video van de kalender.

Boerinnenkalender 2024 komt eraan

De Boerinnen Kalender 2024 is een ware parel onder de kalenders, aangezien kalenders langzaam uit de mode raken. Vroeger was het gebruikelijk om een kalender op elk toilet te vinden, maar tegenwoordig worden ze steeds minder gezien. De mensen achter De Boerinnen Kalender 2024 proberen dit tij te keren, en met succes! Elk jaar vliegen de boerinnenkalenders als warme broodjes over de toonbank.

Het moment waarop de lijst met boerinnen van De Boerinnen Kalender wordt onthuld, is elk jaar een feestje op zich. Deze 13e editie, speciaal voor het jaar 2024, bevat opnieuw betoverende schoonheden van het platteland. Hoewel de gebruikelijke lijst met namen en provincies nog even op zich laat wachten, hebben we al een glimp opgevangen van de eerste beelden.

De boerinnen uit de Boerinnenkalender 2024

In de plattelandskalender is er elke maand een andere boerin te zien. Welke dame je bij welke maand te zien krijgt is voor alsnog even een raadsel, maar in onderstaande video komen alle boerinnen voorbij. Het is even goed kijken, dat geven we toe. Wij tellen in ieder geval 12 verschillende dames, dus de boerinnenkalender is ook voor deze editie weer prachtig gevuld!

De boerinnenkalender 2024 is nu al te pre-orderen op de website van Boerendingen. Je kan de splinternieuwe boerinnenkalender tot eind deze maand met korting bestellen voor de prijs van € 19,95. Daarna zal de kalender ietsjes duurder worden. Je bestelt ‘m alvast hier. Benieuwd naar de boerinnen? Check dan snel de video hieronder