Life

Met deze 11 signalen herken je of een vrouw je gebruikt

signalen

Liefde maakt blind, soms zo blind dat je niet in de gaten hebt dat een vrouw jou puur gebruikt voor haar zelfzuchtige doeleinden. Zij maken gebruik van jouw verliefdheid om je zakken en bankrekening leeg te trekken of om je emotioneel te gebruiken. Dat gebeurt echter niet meer na het lezen van dit artikel, want wij hebben 11 signalen op een rijtje gezet waaraan jij kan herkennen of een vrouw je gebruikt.

Signalen dat een vrouw je gebruikt

Als je met een mooie dame aan het daten bent dan ligt verliefdheid op de loer, en dat is niet erg, want liefde is mooi. Het wordt echter een stuk minder mooi als je er langzamerhand achter komt dat ze niet bij je is om jou, maar om jouw geld of enkel voor aandacht. Vaak is het dan al te laat, en laat ze je achter met een lege portemonnee en een gebroken hart.

Dit is simpelweg te voorkomen door dit artikel met alle oprechte aandacht te lezen. Het is geen garantie, maar wel een handig hulpmiddel dat je kunt gebruiken als je op liefdespad bent. Als je het vermoeden hebt dat een vrouw je gebruikt dan kun je beter stoppen met daten, want dan ziet ze jou niet als een potentiële liefdespartner, maar als een pinautomaat. We zetten de 11 signalen even op een rij.

signalen vrouw

1. Je bent bang om nee te zeggen

Als je een eenzijdige relatie hebt dan zul je snel zien dat haar manipulatieve karakter zichtbaar wordt. Ze maakt snel ruzie als ze niet krijgt wat ze wilt, dus stem je sneller toe om ruzie te voorkomen. Kijk hier goed mee uit en geef je grenzen goed aan.

2. Ze is alleen bij je als ze wat kan krijgen

Samen shoppen is haar favoriete hobby, maar quality-time op de bank zit er telkens niet in. Dan is ze te druk, of heeft ze wat belangrijkers te doen. Als ze niet wil Netflixen dan is er dus wat mis. Dit zijn tekenen om op te letten en je kunt haar testen door dingen voor te stellen waar ze financieel niks uit kan halen.

3. Ze heeft een hekel aan jouw vrienden en familie

Jouw vrienden en familie zien dingen die jij door jouw liefdes bril niet ziet, en proberen jou ervan te overtuigen dat ze ‘bad news’ is. Daarom zal ze er alles aan doen om contact met deze liefdevolle mensen te dwarsbomen. Ze wil jou enkel en alleen voor zichzelf maar niet met de goede intenties.

golddigger signalen

4. Je twijfelt aan haar gevoelens

Als je steeds vaker een stemmetje hoort die zegt dat ze niet van je houdt dan is het verstandig om te luisteren. Het is namelijk het stemmetje dat voortkomt uit je intuïtie, en vaak heeft deze het bij het rechte eind. Jouw onderbuikgevoel klopt vaker dan je zou denken en energie liegt niet.

5. Haar vrienden en familie kennen jou niet

Ze zorgt er ook voor dat haar familie en vrienden jou niet kennen. Zij weten als geen ander hoe ze in elkaar steekt, dus om geen slapende honden wakker te maken stelt ze jou niet aan hen voor. Daarnaast ziet ze geen toekomst met je, dus waarom wel?

6. Ze heeft haar ruimte nodig

Als je bij haar wil zijn dan heeft ‘ze ruimte nodig’. Behalve als je net je salaris hebt gekregen, dan weet ze je wel te vinden. Op alle andere dagen is ze druk met.. Tja, met wat eigenlijk? Uiteraard moet je elkaar de ruimte geven maar zodra het op gaat vallen is dit vaak geen goed teken.

signalen man golddigger

7. Ze ‘beloont’ jou

Die dure bontjas kost een hap uit je bankrekening, maar ze is plotseling zo lief voor je als jullie in de kledingwinkel staan. Ze belooft je een romantische avond, en dan ga je overstag. Let hier goed op, ze speelt namelijk in op jouw lust en gevoelens. Dit kan erg verslavend werken en uiteindelijk ben jij de dupe.

8. Ze kent jou niet

Bij d vrouwen die je gebruiken draait het altijd om hen, en nooit om jou. Als ze hun gevoelens blootleggen dan wekken ze medelijden op, waarna jij je portemonnee trekt om hen gelukkig te maken. Maar kun je bij haar terecht als jij in zak en as zit? Dacht het niet. Zorg dat de vrouw waarmee je bent er ook is op momenten als je minder in je vel zit.

9. Zij is de baas

Als je jezelf erop betrapt dat zij alles beheerst, dan is dat absoluut een ‘red flag’. Als er geen discussie mogelijk is, en zij zelfs bepaalt met welk merk toiletpapier jij je kont afveegt, dan is het een hele ongezonde situatie. Wegwezen dus!

signalen man gillis

10. Je voelt je alleen

Als je het gevoel hebt dat je eenzaam bent terwijl je een relatie hebt dan is het een teken dat ze niet oprecht in jou is geïnteresseerd. Als je ook nog eens geen geld hebt om die eenzaamheid in de kroeg weg te drinken dan is het tijd om een streep te trekken.

11. Jouw mening is egoïsme

Als je al het lef hebt om wat te zeggen van dat gat in haar hand, dan ben je in haar ogen een egoïst die haar niets gunt. Jij trekt daarna uiteraard je portemonnee om het goed te maken. Het wordt tijd om die bril af te zetten en je ogen te openen, vriend!

signalen man vrouw gebruiken