Life

11 originele dates die jouw relatie een boost geven

11-dates-relatie-boost
Foto: Paramount Pictures

Als je al een tijdje een relatie hebt dan hebben jullie waarschijnlijk al veel gezien en gedaan. Het kan dan gebeuren dat de sleur er een beetje in gaat zitten. Jullie willen uiteraard voorkomen dat de relatie saai en uitgeblust wordt, dus moet er een beetje benzine op dat liefdesvuurtje worden gegooid. Wat kunnen jullie samen bedenken om de relatie een boost te geven? Wij hebben een aantal originele ideeën bij elkaar gezocht voor een date die wat peper op jullie relatie gooit.

11. Parachutespringen

Als jullie de hoogtepunten in een relatie naar een volgende level willen brengen dan is een parachutesprong een leuke optie. De adrenaline stroomt door jullie aderen terwijl jullie samen ter aarde storten. Na afloop kunnen jullie elkaar omhelzen omdat het avontuur goed is afgelopen.

10. Ballonvaart

Als jullie het samen tot grote hoogte willen stijgen, maar iets minder adrenaline willen ervaren, dan is een ballonvaart een date die in de boeken kan. Geniet van een fantastisch uitzicht terwijl jullie een hapje en een drankje nuttigen. Kies voor een tijdstip waarop de ondergaande zon de sfeer extra verhoogt.

11-dates-relatie-boost

9. Escape Room

Samen opgesloten zitten was nog nooit zo leuk. Een escape room is een keer wat anders dan saai series kijken op de bank. Er zijn verschillende spannende escape rooms in Nederland te vinden. Kies het thema dat bij jullie past en weet samen te ontsnappen door sleutels te vinden en puzzels op te lossen.

8. Kamperen voor een wilde relatie

Samen de wildernis in gaan om vervolgens te worden onderworpen aan de grillen van de natuur. Neem gezellig een tent, een fles wijn en een bordspel mee om jullie primitieve quality-time extra sfeerverhogend te maken. Maak een kampvuurtje en geniet van elkaar terwijl de knisperende warmte jullie vlammetjes extra opstookt.

11-dates-relatie-boost

7. Ga een dagje varen

Als het weer meezit dan is het een leuk en origineel idee om een dagje te gaan varen. Huur een bootje, neem een tas met eten en drinken mee en trotseer de woeste golven terwijl jullie vertrekken met onbekende bestemming. Als jullie een kajuit huren dan kan het vaartuig best even voor anker zodat jullie je onderdeks terug kunnen trekken.

6. Een dagje sauna

Het is bewezen dat een sauna veel gezondheidsvoordelen heeft. Als jullie samen een privé-sauna huren dan kunnen jullie letterlijk wat stoom afblazen. Geniet van de hitte, om vervolgens een verkoelende duik te nemen in het zwembad. Die relaxte en verkwikkende boost was net dat zetje dat jullie relatie nodig had.

11-dates-relatie-boost

5. Een ritje op een quad

Als jullie houden van een actieve date in de buitenlucht dan is een ritje met een quad een leuk idee. Er zijn verschillende bedrijven in Nederland die tours aanbieden. Trotseer de regen en de modder en rijd samen richting de rest van jullie toekomst. De snelheid bepalen jullie zelf: ze zijn met 150cc, maar ook 500cc te kopen en te huren.

4. Koppelmassage

Deze activiteit kunnen jullie eventueel op dezelfde dag doen als een dagje sauna. Boek lekker een massage voor twee en laat de professionals hun werk doen. Samen een ontspannende activiteit doen geeft een enorme boost aan jullie relatie, want de boog van Cupido kan niet altijd gespannen staan.

11-dates-relatie-boost

3. Ga samen een stukje rijden

Het is bewezen dat een autorit in combinatie met een autorit een prima manier is om te ontspannen. Zoek een rustige route op, en draai muziek waar jullie beiden van houden. Als de liefde in de auto zijn werk doet, dan kunnen jullie de auto parkeren om samen de achterbank te verkennen. Neem vooral onze tips over de beste standjes voor in de auto ter harte.

2. Ga stappen!

Het gebeurt regelmatig dat stellen die gesetteld zijn minder snel een nachtclub of een café induiken. Ze kiezen er vaker voor om een simpel terrasje te pakken of een filmpje op de bank te kijken. Ga samen eens lekker ouderwets stappen! Kom alvast in de sfeer door een fles wijn open te trekken voordat jullie het nachtleven induiken.

1. Wedstrijdje karten

Als jullie beiden van een potje racen houden en competitief zijn ingesteld dan is een wedstrijdje karten een leuke optie voor een date. Het is tegenwoordig ook mogelijk om met een thema te karten, zoals Mario Kart of ijskarten. Wie er wint maakt niet uit, het gaat er uiteindelijk om dat jullie relatie weer vol gas vooruit kan.

11-dates-relatie-boost