mooiste vrouwen Scandinavië
Women

Dit zijn de 10 mooiste vrouwen uit Scandinavië

Als we richting het noorden van Europa gaan dan krijgen we het warmer. Er wonen namelijk bijzonder veel mooie vrouwen in Scandinavië. Het pure uit die omgeving, zoals de hagelwitte sneeuw, de machtige fjorden en de prachtige bossen worden belichaamd door de beeldschone vrouwen die er rondlopen. Wij hebben de mooiste vrouwen uit Scandinavië opgezocht, we stellen ze bij deze even aan jullie voor.

Scandinavië is een land van prachtige dames

We hebben het al eens gehad over de mooiste vrouwen van België, en ook de mooiste vrouwen van Colombia wisten ons goed te bekoren. Nu is het de beurt aan de vrouwen uit het hoge noorden. We hoeven geen warme jas aan te trekken als we deze dames bezoeken, want ze weten goed hoe ze ons warm moeten houden. Met hun mooie uiterlijk doen ze elke mannenhart ontdooien.

Wij kunnen wel wat warmte gebruiken, dus hebben we onze sneeuwschoenen aangedaan en de barre tocht naar het noorden gemaakt. Wat we daar aantroffen overtrof al onze verwachtingen. Wat een prachtige verschijningen lopen er rond in Scandinavië. We stellen deze adembenemende vrouwen graag aan jullie voor. We beginnen bij onze gastvrouw in Zweden; de beeldschone Josefine Forsberg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Josefine Forsberg (@jossanforsberg)

Elsa Hosk

Deze Zweedse schone heeft 7,7 miljoen aanbidders, en daar horen wij ook bij. Deze mooie blondine is werkelijk een pareltje uit Scandinavië. Daar eten we graag een knäckebröd met aardbeien mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door elsa❤️ (@hoskelsa)

Anna Nystrom

Anna nystrom is een fitgirl uit Zweden. Ze zit duidelijk strak in haar Scandinavische vel, wij bleven even hangen bij haar fantastische billenpartij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ANNA NYSTRÖM (@annanystrom)

Fanny Lyckman

Een Zweedse schone met deze fascinerende naam kunnen we niet overslaan. Haar bos blonde krullen zijn net zo onweerstaanbaar als haar indrukwekkende bos hout.

Angelica Blick

Deze Zweedse fashionchick weet 1,1 miljoen volgers aan zich te binden. Wat een prachtige meid is dit. Ze houdt van sporten en fotograferen, dat moet ze vooral blijven doen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Angelica Blick (@angelicablick)

Heidi Johansen

Heidi Johansen komt uit het mooie Noorwegen. Deze Scandinavische meid reist graag de wereld rond. We hopen dat we haar snel tegen mogen komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Johnsen (@heidijohnsenofficial)

Elisabeth Lund

Hoewel de Noorse Elisabeth Lund vaak te vinden is in tropische oorden, is ze toch echt een Scandinavische dame die uit het hoge noorden komt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door E L I S A B E T H (@elisaabethlund)

Hilde Osland

De bloedmooie Hilde Osland kwam al eerder bij ons voorbij, maar we kunnen geen genoeg van haar krijgen. Deze Noorse beauty is oogverblindend.

Helena Heuser

Ook in het Scandinavische Denemarken lopen pareltjes rond. Helena Heuser is werkelijk een genot om naar te kijken. Wat ons betreft verdient deze prinses een Deense kroon op haar hoofd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Helena Heuser (@helenaheuser)

Mathilde Henning

Dit Deense model is te vinden in elke grote mode-hoofdstad ter wereld, maar haar basis ligt in het mooie Scandinavië. Mathilde is zo te zien geboren voor een leven voor de camera.

Maja Krag

Maja Krag is dame die in Denemarken een bekende verschijning is, maar ze mag ook wel even langskomen in ons kikkerlandje hoor. Wat een beeldschone dame is dit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maja Krag (@majakrag)