Nikkie Plessen
Women

De 10 mooiste foto’s van mode-icoon Nikkie Plessen

De meeste van ons zullen Nikkie Plessen kennen als de CEO van het mega succesvolle kledingmerk NIKKIE. Wat veel mensen niet weten is dat de blondine al jaar en dag te bewonderen is op de Nederlandse televisie. De onderneemster is in de afgelopen jaren uitgegroeid van jonge presentatrice tot succesvolle modeontwerpster met wereldwijde bekendheid. Mogen we je voorstellen aan de prachtige vrouw Nikkie Plessen.

Carriere Nikkie Plessen

Nikkie was er al vroeg bij in televisieland. Ze maakte op slechts 14-jarige leeftijd haar TV debuut in de serie Onderweg naar Morgen, maar daar bleef het niet bij. Zo speelde ze ook in Goede Tijden, Slechte Tijden, Costa! en Kees & Co. Toen in 2006 de muziekzender TMF van de grond kwam ging Nikkie daar aan de slag als Veejay.

Deze twee jaar deden haar goed. Ze ontpopte zich, met onder andere Bridget Maasland en Katja Schuurman tot een bekend gezicht in de televisiewereld. Haar periode bij TMF duurde niet lang. Twee jaar later, in 2008, maakte ze de overstap naar RTL-5. Inmiddels is ze te bewonderen in programma’s als Dragons’ Den. We schreven onlangs ook nog even

Nikkie Plessen Mode Icoon

Presenteren was echter niet haar grootste droom, bleek al snel. Nadat ze het programma Holland’s Best Fashion Designers presenteerde besloot ze haar echte passie na te jagen, namelijk mode. In 2011 trapte ze haar eigen merk genaamd NIKKIE. af. Mode icoon Kate Moss werd zelfs het gezicht voor het merk in 2016.

Inmiddels heeft ze talloze eigen winkels door heel Nederland en heeft haar kleding ook de nodige ogen getrokken in het buitenland. Niet zo gek dus dat Nikkie’s vermogen wordt geschat op een schamele 28 miljoen euro. Met die bankrekening kwam ze in de Quote-500 en mag ze zich dus bij de allerrijksten van het land scharen.

BN’ers op Instagram

Nikkie’s Instagram is met haar 500+ duizend volgers een van de allergrootste van ons land. Check het enorme bedrag wat zij per Instagram post vraagt. Maar de 36-jarige uit Utrecht afkomstige blondine is niet de enige BN’er die het goed doet op sociale media. Zo plaatst generatiegenoot Chantal Janzen regelmatig spannende kiekjes van zichzelf op Instagram.

Dat geldt overigens ook voor voormalig bachelorette Gaby Blaaser, die regelmatig haar bikini body met haar volgers deelt, om nog maar niet te spreken van onze favoriete Spaans-Nederlandse influencer Yolanthe Cabau, die niet lang geleden nog in een zusterpakje poseerde.