deze herenkleding maakt je aantrekkelijk
Style

10 kledingstukken die je aantrekkelijker maken voor vrouwen

Kleren maken de man en dat geldt niet alleen voor het aanzien dat je krijgt. Kleding speelt namelijk ook een grote rol in hoe aantrekkelijk je gevonden wordt. Over welke stijlvolle kleding hebben we het? Volgens vrouwen maken deze 10 specifieke kledingstukken een stuk aantrekkelijker.

1. Goed passend pak

Eén ding waar bijna alle vrouwen het over eens zijn, is dat mannen er goed uitzien in een pak. Je krijgt in één klap James Bond vibes en je aantrekkelijkheidslevel schiet de lucht in. Volgens onderzoek van maatpakkenbedrijf King & Allen vinden vrouwen een man in pak er succesvol en betrouwbaar uitzien. De voorwaarde is wel dat het pak je goed past. Lees hier hoe je altijd een perfect zittend pak kunt scoren.

Mannen zijn aantrekkelijker in een pak

2. Overhemd met opgestroopte mouwen

Ook een goed overhemd kopen doet wonderen voor je aantrekkelijkheidsgehalte. Je moet dan wel de mouwen opstropen tot je ellebogen. Het zou je een professionele look geven, terwijl de opgestroopte mouwen laten zien dat je van aanpakken weet.

3. Nette broek of chino (goed voor je kont)

Iets anders dat goed is voor je sex appeal, is een nette broek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie chino. Dit heeft niks met professioneel overkomen te maken, maar met je kont die hiermee in de spotlight wordt gezet. Vergeet niet dat ook vrouwen het interessant vinden om achterwerken te bekijken, dus zorg ervoor dat je broek goed past en ga niet voor een baggy model.

4. Stijlvolle spijkerbroek

Net als een goed passende nette broek, zijn ook stijlvolle jeans positief voor je achterwerk. De spijkerbroek is tijdloos en doet de afgelopen 100 jaar al menig vrouwenhart sneller kloppen. Je moet wel jeans vinden die perfect zitten en passen bij je lichaamstype.

spijkerbroeken goed voor je achterwerk

5. T-shirt met v-hals

Je zou het niet zeggen, maar vrouwen vinden je ook aantrekkelijker met een v-hals shirt. Een t-shirt met een v-hals zorgt ervoor dat je jukbeenderen breder lijken dan je kaaklijn, wat vooral voor atletische mannen wonderen doet. Pas wel op dat je niet te laag gaat met je v-hals, want dat wordt weer gezien als een turn-off.

6. Kasjmier trui accentueert je zachte kant

Hoewel veel vrouwen ruige mannen aantrekkelijk vinden, houden ze ook van mannen met een warmere en gevoelige kant. Daar kan een kasjmier trui je bij helpen. Het materiaal voegt een zekere zachtheid toe aan je outfit en als extra bonus vinden vrouwen het heerlijk om aan te raken. volgens een onderzoek van Men’s Health zouden mannen met kasjmier truien meer vrouwen aantrekken dan mannen, die truien van een ander materiaal dragen.

7. Leren jas voor extra ruigheid

Het is geen geheim dat vrouwen een man in een leren jas woest aantrekkelijk vinden. Als je leer aanhebt, loop je als het ware rond in de huid van een dier. Dit werkt mogelijk in op het oerinstinct van vrouwen om zich aangetrokken te voelen tot een sterke jager. Veel leren jassen hebben vaak ook iets van padding, die je schouders en armen breder maakt.

man met leren jas

8. Lange wollen jas

Mocht een leren jas niks voor jou zijn, kun je ook gaan voor een lange wollen jas. In principe zou elke lange jas je een stukje aantrekkelijker moeten maken, maar wol doet het in het bijzonder goed. Check hier hoe je altijd de perfecte herenjas vindt.

9. Pretty in pink

Het lijkt misschien vreemd, maar vrouwen vinden de kleur roze bij een man ook aantrekkelijk. Het laat zien dat je genoeg zelfvertrouwen hebt en een stap verder bent dan de rest als het gaat om vertrouwen in je mannelijkheid. Daarnaast wordt roze geassocieerd met positieve emoties. Een compleet roze outfit is aan de andere kant misschien ook weer wat teveel van het goede.

10. Geen slips, maar boxershorts

Ook wat je onder je kleding draagt kan helpen om je aantrekkelijkheid te vergroten. En neem nou maar van vrouwen aan dat boxershorts bij een man veel verleidelijker zijn dan slips of strings. Dat blijkt in ieder geval uit een onderzoek van Men’s Health. Vrouwen houden van kleding die past, dus ook hier kies je niet voor een lubberend model.

Nu weet je wat je te doen staat om je appeal een boost te geven. Check ook deze 10 mooie heren horloges om je outfit af te maken.